Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2022

     Διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Εικονική Επιχείρηση» και του συνοδευτικού μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο: «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2022» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (JA Greece) για μαθητές/-τριες Δ.Ε. της χώρας και των Ελληνικών σχολείων του εξωτερικού- σχ. έτους 2021-2022. Το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» αναπτύσσεται με άξονα μια ομαδική βιωματική δραστηριότητα, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες δημιουργούν μια μαθητική επιχείρηση. Διαμοιράζουν και αναλαμβάνουν ρόλους για να σχεδιάσουν και να παράγουν προϊόντα ή υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε διαπιστωμένες κοινωνικές ανάγκες, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και διακρίνονται από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Στόχος είναι η καλλιέργεια και η ενίσχυση ικανοτήτων, δεξιοτήτων και στάσεων των μαθητών/-τριών, ώστε να συνειδητοποιήσουν την κοινωνική ευθύνη τους ως μελλοντικοί επαγγελματίες με σεβασμό προς το κοινό καλό και το περιβάλλον. Ο διαγωνισμός «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2022» εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» και αποτελεί την κορυφαία καταληκτική εκδήλωση του προγράμματος. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και την υλοποίηση του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος και του συνοδευτικού διαγωνισμού, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν απευθείας με τον φορέα υλοποίησης (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/ Junior Achievement Greece). Η ιστοσελίδα του φορέα είναι http://senja.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022

To Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Τμήμα Φυσικής και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση, διοργαν...